Cabinet psihoterapie


Psihoterapia

Psihoterapia va ajuta sa invatati modalitati noi de a va raporta la problemele cu care va confruntati si sa gasiti solutii de rezolvare a acestora. Aceasta inseamna ca, pe parcusul demersului psihoterapeutic, veti dezvolta abilitati noi, va veti schimba modul de a gandi, veti dezvolta mecanisme mai eficace de gestionare si rezolvare a problemelor.

Psihoterapia se bazeaza pe actiunea unor tehnici specifice, bazate pe dialog si comunicare, care au scopul de a restabili echilibrul psihic al clientului. Metodele utilizate urmaresc modificarea reactiilor sau comportamentelor negative, ameliorarea emotiilor si dezinhibarea gandirii in vederea adaptarii la diverse situatii de viata si atingerii unui nivel de echilibru optim.


Intr-o atmosfera de siguranta emotionala, cu asigurarea confidentialitatii, specialistul PSY CENTRE va sta la dispozitie pentru a asculta cu maxima atentie si deschidere ceea ce doriti sa modificati in viata dumneavoastra. Veti face impreuna o strategie pentru atingerea obiectivelor propuse si veti fi indrumat si insotit pe tot parcursul demersului.

Sedintele este recomandat sa fie programate o data pe saptamana, frecventa acestora rarindu-se ulterior, pana la suspendarea lor la momentul cand de comun acord cu specialistul nostru veti decide sa incheiati demersul dupa ce obiectivele propuse vor fi atinse.

Pentru prima sedinta este bine sa va notati pe hartie ceea ceea ce va preocupa si tot ce considerati ca este util de stiut de catre terapeutul dv. Va vor fi puse intrebari variate din mai multe planuri ale vietii, sinceritatea si deschiderea dv. fiind de mare ajutor pentru elaborarea planului terapeutic. Niciun terapeut nu va va pune intrebari care nu au legatura cu nevoile dumneavoastra, ci intresul nostru va fi legat doar de bunastarea clientului.