Sporeste-ti increderea in sine, depaseste-ti timiditatea/tracul!

Găsește-ți motivația pentru a realiza ceea ce îți propui!
octombrie 19, 2018
Controlul anxietatii (atacuri de panica, stres, fobii)
octombrie 19, 2018

Workhsop SPORIREA INCREDERII IN SINE, DEPASIREA TIMIDITATII/TRACULUI incredere in sine elena cozma

Problemele generate de o incredere in sine scazuta cauzeaza multe dezavantaje celui care se confrunta cu astfel de neajunsuri. Probabil in multe situatii timiditatea si teama de esec v-au determinat sa manifestati un comportament refractar, de autosabotare a succesului, ratand astfel multe sanse pe care viata vi le-ar fi oferit daca ati fi indraznit sa actionati.

Beneficiile participarii la curs:

Devirusarea softului de buna functionare va permite obtinerea capacitatii de a va folosi resursele interioare intr-un mod optim si de a invata noi modalitati productive de atitudine si actiune.

Participarea la curs va da posibilitatea de a identifica sabotorii interni, punctele vulnerabile, sa intelegeti cauzele blocajelor psihologice, sa deveniti dinamici si eficienti, veti invata tehnici concrete, exercitii practice de depasire a tracului/timiditatii/emotivitatii exagerate. Veti invata de asemenea sa deveniti o persoana asertiva, care isi  respecta propriile nevoi de exprimare, dar in egala masura respecta si punctul de vedere al celorlalti.

Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme personale sau ale cunoscutilor. Participantii vor primi materiale cu informatii utile si vor realiza in cabinet exercitii practice de depasire a dificultatilor.

La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop si adeverinte de practica pentru studentii la psihologie (pentru maxim 10 h).

Cat costa si cum achit?

Cost: 100 lei/persoana. Se poate achita direct la curs. Persoanele care au mai participat la cursurile noastre vor achita doar 80 lei.